LUONNONKOSMETIIKKA

Synteettisiä tuotteita käyttämällä olet varmasti törmännyt siihen, että hiukset ovat lattanat, sähköiset ja kurittomat. Shampoon, hoitoaineen ja muotoilutuotteiden sisältämät aineet aiheuttavat kierteen, joka vaatii jos jonkinlaista tuotetta.

Shampoo pesee liian hyvin ja tekee hiuksesta takkuisen, on laitettava hoitoaine, jonka silikoni tekee hiuksesta lattean ja siihen apuun löytyy muotoilutuotteet ja seuraavassa pesussa taas kierre alkaa.

Luonnonkosmetiikan kanssa tätä ongelmaa ei ole. Välttämättä et edes tarvitse hoitoainetta tai muotoilutuotteita, mutta niihinkin löytyy vaihtoehtoja.

Lue alla olevasta linkistä lisää esim. mitä luonnonkosmetiikka saa tai ei saa sisältää.

Luonnonkosmetiikka

lessismore1

Less Is More

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

Less is more sarjasta löytyy jokaiselle sopiva shampoo ja hoitoaine. Tämän tuotesarjan muotoilutuotteet ovat myös huippuluokkaa.
Tule tutustumaan!