044 976 2257

auringonanniina@arielinaurinko.fi

Avoinna sopimuksen mukaan ma-to

ALH-Angel Light Hypnosis – enkelivalohypnoosihoito 130 € / 1,5  h

Angel Light Hypnosis – ALH- Enkelihypnoosihoito on syvärentoutuksen, korkeavärähteisen energiahoidon ja hypnoterapian yhdistelmä. Tämä hoito tehdään paikan päällä lähihoitona tai etänä.

ALH – energiahoito 70 € / 1 h 

ALH- Enkelihypnoosihoidon kevytversio, jossa yhdistyy rentoutus ja korkeavärähteinen energiahoito. Tämä hoito tehdään paikan päällä lähihoitona tai etänä.

12 chakran intuitiivinen energiahoito  70 € / 1 h

Tässä hoidossa edetään asiakkaan ehdoilla. Tehdään energiakentän tulkinta, puhdistus ja suojaus. Käydään läpi 12 chakraa tai ne jotka vaativat huomiota joten hoito on aina erilainen asiakkaasta riippuen. Tämä sopii hyvin ensikertalaiselle tai kaikille, jotka kaipaavat tasapainoa, energiaa ja rakkautta tähän hetkeen.

Regressiohoito – entiset elämät ja menneisyys  99 € / 1,5 h

Regressiohodossa tehdään syvärentoutuksen ja mielikuvamatkan siivittämänä matka menneeseen. Hoito on täysin turvallinen ja kohtaat vain niitä asioita jotka olet valmis kohtaamaan. Hoito tehdään asiakkaan ehdoilla, joten tulethan avoimin mielin!

15 min energiahoito etänä + tulkinta 20 € / 15 min

Välitän energiaa etähoitona sinulle henkilökohtaisesti ja saat hoidon jälkeen kirjallisen tulkinnan hoidosta. 15 minuutin etähoito vastaa lähihoitona tehtyä melkein tunnin hoitoa.

Energiahoito 30 min  40 € / 30 min

Lyhyempi tutustuminen energiahoitoon, jossa saat tulkinnan energioistasi, tehdään mahdolliset puhdistukset ja suojaukset sekä keskustellaan halutessasi esiin nousevista asioista. Hoito on toki sopiva jo aiemmin käyneille jos kaipaat lyhyempää hoitoa tai juttutuokiota.

Intialainen päähieronta  50€ / 45 min

Rentouttava, mutta virkistävä niska-hartia seudun sekä päänalueen 45 min hieronta, jossa käsitellään myös kasvoja. Hieronnan jälkeen kerron hoidon aikana nousseet tuntemukset.

Korttitulkinta ja keskustelu  50 € / 60 min
Tarot kortteja apuna käyttäen tulkitaan Sinulle tärkeää asiaa erilaisia näkökulmia tarkastellen ja samalla keskustellen aiheesta. Kortit kertovat mahdollisuuksista ja vahvistavat Sinua oikealle polulle.

Tarot tulkinta vuodeksi 12+1 korttia 90 €
Tarot kortteja apuna käyttäen tulkitaan Sinulle vuodeksi joka kuukaudelle teema mihin kannattaa keskittyä sekä yksi kortti kuvastamaan koko vuoden yhtenäistä teemaa. Kortit kertovat mahdollisuuksista ja vahvistavat Sinua oikealle polulle.

1 Kortti ja Enkelin kanavoitu viesti sinulle  20 €

Sinun valitsemaan aiheeseen nostan yhden kortin josta saat tulkinnan sekä samaan teemaan liittyvän kanavoidun viestin enkeliltä

Kysy sinulle räätälöityä iltaa ystävien tai työporukan kesken