savi1

SAVI- JA MERILEVÄPUHDISTUKSET

Puhdistuksien tarkoituksena on poistaa hiukseen ja hiuspohjaan kertynyt tali, silikoni ja raskasmetallit. Puhdistus myös hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa tehden hiuksista elinvoimaiset, tuuheat ja kiiltävät. Auttaa myös hiustenlähtöön ja varsinkin naisilla siihen voi olla syynä hiuspohjaan kertynyt silikoni.

Puhdistus valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan ja hiuksen mukaan. Intialaisen päähieronnan yhteydessä puhdistushoito on kokonaisvaltaisempi ja puhdistaa myös kehoa sisäisesti.

KASVIVÄRI

Käytössä on vain kasveista peräisin olevia värejä. Kasviväri jää hiuksen pintaan ja siksi onkin hyvä tehdä ensimmäisellä kerralla hiuksen ja hiuspohjan puhdistushoito. Tämä ei kuitenkaan ole aina välttämätöntä. Kasviväri pysyy hyvin, mutta tyvikasvu ei seuraa niin jyrkkänä joten värjäysväliä voi pidentää. Kasviväri hoitaa hiusta ja hiuspohjaa antaen hiuksiin eloisan, luonnollisen värin ja upean kiillon.
Kasviväreillä ei voi vaalentaa, mutta kirkastaa ja tummentaa väreillä voidaan. Värit ovat eläviä, sävyt muuttuvat valon ja mielen mukaan ja väri syvenee mitä useammin värjää.

kasvivari1

 

energialeikkaus1

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, joka vaikuttaa verenkiertoon, hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin.
Tämä on kokonaisvaltainen hiustenleikkaus, jossa leikkaus on tekninen ja tarkka. Hiuksen ja ihmisen energiat sulautetaan yhteen ja jokainen hiustenleikkaus tehdäänkin asiakkaalleen sopivaksi hiusta, pyörteitä ja persoonaa kunnioittaen.
Yhdessä puhdistushoidon ja hieronnan kanssa leikkaus antaa hiuksille elinvoimaa kasvaa ja vahvistua nopeammin. Uusia hiuksia saattaa myös kasvaa lisää kun lisätään vielä yhdistelmään hiusten luonnonkosmetiikkatuotteet.

Lue energialeikkauksen henkisestä vaikutuksesta täältä

 

SAVIVAALENNUS

Savivaalennus on hellävaraisempi vaalennusmuoto kuin täysin synteettinen vaalennus. Savivaalennuksessa käytetään savea, soodaa, shampoota sekä synteettistä hapetetta. Savivaalennuksella voidaan vaalentaa värjäämätöntä hiusta, kasvivärillä värjättyä hiusta ja tapauskohtaisesti myös synteettisellä värillä värjättyä hiusta. Lopputulos on aina luonnollinen eikä vaadi sävytystä vaalennuksen jälkeen. Vaalennustulos riippuu oman hiuksen tummuudesta, muista käsittelyistä sekä hapetteen vahvuudesta.INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on rentouttava, mutta energisoiva stressinpoistaja. Hieronta tehdään tuolilla istuen ja pään lisäksi käsitellään yläselkä, niska, hartia, käsivarret sekä halutessa myös kasvot. Käsittely on kokonaisvaltainen, joka auttaa mm. aineenvaihduntaan, lihasjännityksiin, päänsärkyyn ja stimuloi hiuspohjan verenkiertoa auttaen hiusta elävöitymään ja mahdollisesti nopeuttamaan hiusten kasvua.