Hei ihana ja aurinkoinen!

 

 

Oletko elämässäsi siinä pisteessä, että kaipaisit jotain apua henkisen kasvun tueksi?

 

Kaipaatko lisää rakkautta elämääsi ja ihmissuhteisiin?

 

Kaipaatko apua nykyisessä tilanteessa, olit sitten yksin tai yhdessä?

 

Kaipaatko energiaa, rentoutusta ja selkeyttä elämääsi?

 

 

Kuinka saada siis selvyys nykyiseen elämäntilanteeseesi?

 

Oletko oikeasti onnellinen? 100% onnellinen jossa ei ole tilaa epäilyille vaan olet juuri siinä tilassa mitä olet aina kaivannut? Jos olet, onnittele itseäsi ja ole kiitollinen, koska se on erittäin harvinainen tila,

 

mutta aina voi haastaa itseään ja löytää uusia potentiaaleja vielä korkeammissa energioissa.

 

Oli sinulla mikä tilanne tahansa tämä on sinua varten ja minä osaan auttaa nousemaan korkeimpaan mahdolliseen potentiaaliisi ja löytämään uusia ulottuvuuksia ja näkökulmia.

 

Itsestäni

 

Olen koko elämäni etsinyt rakkautta. Jo ihan lapsesta asti. Matkalle on mahtunut monia ihmissuhteita lyhyistä vähän pidempiin, mutta ovatko ne olleet aitoja. Ehkä siinä hetkessä kyllä, mutta aina on ollut kaipuu johonkin muuhun, johonkin mitä ei edes osaa selittää, sellaiseen rakkauteen jota näkee elokuvissa, sellaiseen mistä varmasti jokainen haaveilee. Elänkö haavemaailmassa jos toivon löytäväni rakkautta mikä räjäyttää tajunnan henkisesti ja fyysisesti vai olenko siinä pisteessä, että olen löytänyt itseni ja uskon, että ansaitsen vain parasta ja ansaitsen ja löydän sen tajunnan räjäyttävän rakkauden.

 

Missä pisteessä sinä olet?

 

Kaipaatko apua löytämään itsesi ja rakkauden elämääsi, oli sitten kyse ihmissuhteesta tai rakkaudesta itseäsi kohtaa, että ymmärrät haluta itsellesi parasta esim. työn tai terveyden suhteen.

 

Useasti siedämme tilanteita mahdottomankin pitkään, tilanteita joita meidän ei kuuluisi sietää. Esim. ihmissuhteita, jotka kuluttavat enemmän kuin antavat. Pistät itsesi täysillä likoon, mutta takaisin saat vain pettymyksiä, surua ja huonoa fiilistä. Saatat myös kestää yksinäisyyttä jotta sinuun ei sattuisi tai olet ollut vuosikausia työssä mikä ei palvele sinua kuten toivoisit. Miksi sitten siedät tätä tilaa?

 

Emme osaa sillä hetkellä muuta. Vaikka tilanne on epämukava, emme silti halua siirtyä siitä mukavuusalueelta epämukavuusalueelle, joka tarkoittaa muutosta, jotain uutta ja tuntematonta.

 

Tämä hoito on sovellettavissa jokaiseen tilanteeseen ja autan sinua siirtymään muutoksen upeaan virtaan, joka vie sinut kohti sitä mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksi ja sinun arvoista parasta ja upeinta, sellaista elämää josta olet vain uneksinut.

 

Miten se sitten onnistuu?

 

Kiinnostaako enkelit ja energiahoito ilman suurempia tavoitteita? Tutustu ALH- Energiahoitoon

 

 

Olen valmistunut Anu Gracen koulutuksesta ALH-enkelihoitajaksi 2020 sekä Regressiohoitajaksi 2014.

 

Sami Minkkisen hypnoosin perusteet suoritin 2014 ja Tarot-kortteja olen tulkinnut 20 vuotta.

 

ReiKi 1 ja 2 kurssit olen käynyt 2013 ja 2015

 

2012 vuodesta asti olen työskennellyt enkeleiden kanssa ja henkinen matkani on sisältänyt monia opettavia ihmisiä ja opettajia. Monia vastoinkäymisiä ja monia onnistumisia. Ilman kaikkea sitä mitä olen elämäni aikana kokenyt, en olisi minä näiden tietojen ja taitojen kanssa. Olen siis kiitollinen, että voin jakaa oppimaani Sinun kanssasi!

 

Jos haluat ilmaisen rakkausmeditaation, jossa saat viestin enkeliltäsi

klikkaa alta

 

Rakkautta ja valoa päivääsi!