044 976 2257

auringonanniina@arielinaurinko.fi

Avoinna sopimuksen mukaan ma-to

Kaipaatko apua

 • haastavaan elämäntilanteeseen?
 • Parisuhteeseen?
 • Sielunkumppanin tai kaksoisliekin löytymiseen?
 • Mihin tahansa ihmissuhteeseen?
 • Elämäntehtävän löytymiseen?
 • Entisiin elämiin tutustumiseen?
 • Edesmenneiden tapaamiseen?
 • Syntymättömän lapsen tapaamiseen?
 • Unelmien tulevaisuuden manifestointiin?
 • Rahan manifestointiin?
 • Haluatko löytää unelmien kodin?
 • Kaipaatko lisää rakkautta elämääsi?
 • Vai onko sinulla jokin muu haaste?

Miten sitten näihin asioihin saa apua?

Enkeleiden avulla! Enkelit ja sinun korkein tietoisuutesi osaavat auttaa sinua jokaisessa tilanteessa. Tarvitset vain vähän apua, että kuulet mitä heillä on sanottavaa.

Millainen yhteys sinulla on enkeleihin?
Oletko toivonut selkeämpää yhteyttä enkeliisi?

Enkelisi on läsnä jokainen hetki, hän ei poistu viereltäsi koskaan. Hän on läsnä vaikka et uskoisi häneen. Enkelisi auttaa ja johdattaa sinua mielellään, kertoo viestejä ja keskustelee kanssasi jos vain haluat. Oletko valmis kohtaamaan oman enkelisi ja kuulemaan hänen viestinsä?

Mitä sitten saat kun yhteys omaan enkeliin vahvistuu?

 • Luottamus ja positiivisuus lisääntyy elämässäsi
 • Tiedät ja tunnet, että et ole koskaan yksin, sinulla on aina seuraa
 • Sinusta pidetään huolta, sinua suojellaan ja sinua johdatetaan joka hetki
 • Vaikeissa tilanteissa saat ymmärrystä ja hyväksyntää
 • Saat enkeliltäsi kannustavia ja voimaannuttavia viestejä

Enkelit auttavat sinua koska tahansa, mutta muista ensin pyytää heiltä apua.

“Minun suojelusenkelini Ariel on läsnä kanssani joka hetki ja keskutelen hänen kanssaan lähes päivittäin. Pyydän apua arkisissa, pienissä asioissa ja vähän isommissakin. Ariel lohduttaa kun olen synkissä vesissä ja suojelee jos pelkään ja pitää huolta jännittävissä ja haastavissa tilanteissa etten loukkaa itseäni. Enkelit ovat myös erittäin huumorintajuisia, tanssivat ja laulavat usein. Nytkin Ariel tanssii innoissaan ja kannustaa minua saamaan nämä viestit valmiiksi, että voimme auttaa Sinua matkallasi!” <3 Anniina

Mikä tää hoito sitten oikein on?

Angel Light Hypnosis- enkelihypnoosihoito

ALH- enkelihoito on muinainen atlantislainen hoitomuoto, joka on modernisoitu tähän päivään.

Tässä ainutlaatuisessa hoitomuodossa ohjaan sinut syvärentouttavan mielikuvamatkan kautta korkeavärähteisiin energioihin. Hypnoositilassa avullani sinä ja enkelisi käsittelette sinua juuri nyt askarruttavia asioita sielun tasolla.

Voit manifestoida unelmaelämää, rakkautta, elämäntehtävän löytymistä tai rahaa.

Hoidon avulla voit tavata edesmenneitä rakkaita, syntymättömän lapsen tai hoitaa ihmissuhteita sieluntasolla vanhempiin, sukulaisiin, kumppaniin tai kenen kanssa haluaisitkin keskustella ilman ihmisyyden asettamia rajoja.

Sielunmaailmassa voit tutustua tulevaan sielunkumppaniisi, kaksoisliekkiin tai tarkastella sielunsopimuksia.

Mahdollisuus on myös kurkistaa menneisiin elämiin, tulevaisuuteen tai muihin ulottuvuuksiin ja planeettoihin.

Hoidon aikana on siis mahdollisuus käsitellä mitä tahansa asiaa lempeästi, luottamuksella sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Vain mielikuvitus on rajana!

Eikö kuulostakin ihanalta!

Mitä hoidossa sitten käytännössä tapahtuu?

Hoidossa yhdistyy kehon syvärentoutus eli hypnoositila johon ohjaan sinut turvallisesti mielikuvamatkan kautta.

Ohjaan sinut lempeästi kohti 7D-ulottuvuutta jossa enkelit asustavat. Tuo korkeavärähteinen energia muuttaa sinua ja ajatusmaailmaasi pysyvästi.

Saat enkelikokemuksen ja viestejä enkeliltäsi sekä sielusi, korkeimman minän johdatuksella nouset korkeimpaan potentiaaliisi ja voit manifestoida elämääsi rakkautta tai mitä tahansa tarvitset juuri tässä hetkessä.

Enkelien avustuksella korkeavärähteinen kristallinen kultavalo- energiahoito kruunaa tämän hoidon ja vie sinut yhä syvempään kauniiseen ja taianomaiseen rentoutustilaan jossa kaikki on mahdollista.

Palautan sinut turvallisesti takaisin maan pinnalle, mutta saat mukaasi kaikki nuo ihanat tuntemukset ja kokemukset jotka koit matkallasi.

Tämän kaiken saat hoidossa:

 • Syvän rentoutustilan joka helpottaa stressiä ja murheita
 • Yhteyden enkeliisi sekä itseesi
 • Selkeyttä asioihin jotka askarruttavat tällä hetkellä
 • Enkeleiden avustuksella kristallisen kultavalo-energiahoidon
 • Positiivisia affirmaatioita, jotka auttavat sinua muuttamaan elämääsi
 • Henkilökohtaisen ohjauksen ja avustuksen matkan aikana.
 • Hoidon jälkeen saat viikon sisällä kirjallisen yhteenvedon hoidosta, jotta sinun on helpompi muistaa ja toteuttaa uutta kristallista rakkauden toimintasuunnitelmaasi.
 • Samalla saat myös kolmen kortin tarot- tulkinnan jossa saat kortin joka kertoo nykyhetken tilasta, kortin joka kertoo tulevaisuuden näkymän, sekä kortin joka kertoo sielusi henkisen polun tilasta

Yhteenvedon yhteydessä kyselen hoidon jälkeiset kuulumiset ja vastaan kysymyksiin jos sellaisia on ilmennyt.

Hoidon jälkeen voit koska tahansa olla yhteydessä minuun jos kaipaat tukea tai ohjausta.

Lisämaksusta on mahdollisuus saada Sinulle henkilökohtaisesti räätälöity n. 30 minuutin meditaatio jonka saat 1 viikon sisällä hoitosi jälkeen. Tästä lisäinfoa ALH-enkelihoidon varauksen jälkeen tai voit kysellä lisäinfoa sähköpostilla auringonanniina@arielinaurinko.fi

Useimmin kysyttyjä kysymyksiä?

Voiko hypnoositilaan jäädä?

-Ei voi. Minä ohjaan sinut tilaan ja voit koska tahansa itse herätä sieltä tarvittaessa ja aina ohjaan sinut turvallisesti takaisin nykyhetkeen.

Voiko hypnoositilassa käskeä toista tekemään asioita?

-Kyllä ja ei. Mitään negatiivista tai mitään mitä et itse halua ei pysty hypnoositilassa toiselle tekemään. Voit siis olla turvallisin ja rauhallisin mielin käsissäni. Me menifestoimme enkeleiden kanssa vain positiivisia ja rakkaudellisia asioita hypnoositilassa.

Entä jos en kohtaa enkeliäni?

-Kaikkien enkeli on läsnä, mutta sinusta on kiinni miten hänet koet ja näet. Autan sinua parhaani mukaan kohtaamaan ja kokemaan hänet juuri siten mikä on sinulle parhaaksi.

Voiko hoidon aikana tulla jotain negatiivista esiin?

-Kyllä voi. Riippuen tilanteestasi, mutta kaikki asiat käsitellään neutraalisti ja rakkaudella joten hoidossa ei sinulla ole minun ohjauksessani mitään hätää, vaan voit olla turvallisin mielin. Enkelit auttavat poistamaan negatiivisia energiasidoksia ja mahdollisia tarrahenkiä tai muita jotka eivät ole sinun korkeimmaksi parhaaksesi elämässäsi.

Entä jos elämäni ei muutu hoidon jälkeen haluamallani tavalla?

-Kaikki asiat tapahtuvat ajallaan. Kaikella on aika ja paikka ja tarkoitus. Asiat eivät myöskään tapahdu itsellään, vaan joihinkin asioihin vain sinä pystyt vaikuttamaan. Jotkin muutokset vaativat aikaa ja kärsivällisyyttä, joten ole armollinen itsellesi. 

Kysy rohkeasti lisää jos sinua jäi jokin asia askarruttamaan!

Tässä vielä muutama ihana hoitokokemus asiakkailta:

”Enkelini, kaunis, kultaista, keltaista valoa hohtava, ruskeasilmäinen, valon ja rakkauden olento. Sain tavata Sinut.

Anniinan johdattamana, syvästi rentoutuneena, matkasin luoksesi. Kun mielessä kävi epävarmuus, joku kynnys, pääsin ”ohjattuna” ylittämään sen. Pääsin pilvien päälle, valoon ja sain kohdata enkelini.

Rakkaus on se sana mikä välittyi. Rakkaudellinen lämpö. Sain ohjausta irti päästämiseen huonosta ihmissuhteesta suoraan omalta Enkeliltäni. Kyynelten valuessa pääsin rintaa puristavasta tunteesta irti ja suuri rakkaus täytti koko kehoni.

Kokemus oli lämmin ja rakkaudellinen. Kotiin lähtiessä vain hymyilin. Se kaikki hyvä ja rakkaus on niiiiiin totta.

Hoidon jälkeen yhteyteni Valon maailmaan on kehittynyt. Saan otettua yhteyden suojelusenkeliini kun tunnen tarvetta puhua hänelle. Tämä kaikki on tuonut elämääni turvaa ja rakkautta. Rakastan syvemmin itseäni, luontoa ja luotan siihen, että saan johdatusta ja ohjausta aina kun tarvitsen.

Anniina on luotettava ja ihana ihminen, valotyöntekijä suurella sydämellä. Suosittelen hänen enkelihoitoaan lämpimästi. ”

<3 Mari

”Suosittelen ehdottomasti ihmiselle joka on valmis kohtaamaan itsensä ja auttajansa .

Tapa miten Anniina ohjasi auttoi löytämään yhteyden enkeliini jonka olemassaolosta en aiemmin tiennyt . ‘

Ja suurin yllätys itselleni on ollut että Hän on oikeasti olemassa !! Eli ei ole mielikuvituksen tuotetta jota monesti me kaikki epäilemme.

Lopuksi  voisin todeta että ammattimaista toimintaa ja turvallisin mielin voi kokeilla millaisen polun tämä avaa. ”

<3 Pirre

“Anniinan enkelihypnoosihoito oli kokemuksena erittäin lämmin ja miellyttävä.

Olen vaikeasti rentoutuvaa tyyppiä ja aiemmissa regressio- ja rentoutushoidoissa minun on ollut lähes mahdotonta saada mieltäni tyyntymään ja kehoani rauhoittumaan saavuttaakseni edes kevyttä meditatiivista tilaa.

Anniinan rauhoittava ääni ja lempeä johdattelu enkelten maailmaan sai tällä kertaa jopa minut nopeasti syvän rentoutuneeseen tilaan – vaikka skeptinen olinkin.

Alkukeskustelu asioista joihin toivoin hoidon kautta saavani uusia näkökulmia ja tukea oli hyvä ja kattava. Se antoi kuvan että Anniina todella haluaa kuulla ja paneutua asiakkaansa mielen päällä oleviin teemoihin.

Kaiken kaikkiaan enkelihypnoosihoito oli positiivinen, kannustava ja lohdullinen kokemus.

Myös hoidon jälkeen sähköpostitse saatu kirjallinen yhteenveto toteutuneesta hoidosta sekä tarot-tulkinta siihen päälle oli oikein mieluisa ja visuaalisestikin aika ihana.”

<3 Eveliina

Minä olen itse saanut kokea hoidossa uskomattoman enkelien pyyteettömän ihanan rakkauden, joka täyttää koko sydämen ja kehon.

Olen tavannut arkkienkeleitä, sellaisiakin joihin en ole aiemmin tutustunut, toki tutut hahmot ovat myös olleet vastassa. Olen löytänyt rakkauden itseäni kohtaan, tavannut edesmenneen mammani hyvin voimallisena kokemuksena, olen käsitellyt ihmissuhteita sieluntasolla useaan otteeseen ja manifestoinut unelmien tulevaisuuttani. Ja eräänä iltana lähdin myös matkalle avaruusveljien kanssa, joten oikeasti hoidon avulla kaikki on mahdollista!

Näitä hoitoja voi tehdä kuinka monta kertaa tahansa haluat, mutta aina yksi aihe kerrallaan. Itse ainakin keksin kokoajan lisää aiheita mitä haluaisin käydä enkeleiden kanssa keskustelemassa. Pian sinullakin on mahdollisuus omaan taianomaiseen hoitohetkeen!

Hoidon kesto on keskusteluineen n. 1,5 h ja hinta 130€ 

Sisältäen: Alkuhaastattelun, ALH-hoidon rentoutuksen ja mielikuvamatkan kautta siirtymisen enkelten maailmaan, jossa kohtaat enkelisi ja teemme hypnoterapiamatkan sinun tilanteen ja alkuhaastattelun perusteella mahdollisimman kattavasti, jotta pystyt ilmentämään korkeinta potentiaaliasi. Enkelien avustuksella saat kristallisen kultavalohoidon ja positiivisten suggestioiden kautta palautan sinut turvallisesti takaisin mukanasi kaikki ihana rakkaus matkaltasi. Hoidon jälkeen saat rauhassa palautua ja halutessasi keskutella hoidosta.

Viikon sisään hoidon jälkeen saat kauniin yhteenvedon matkastasi ja kolmen kortin Tarot-tulkinnan tilanteeseesi. Samalla kysyn kuulumiset hoidon jälkeen ja voit kysyä kysymyksiä tai antaa palautetta. 

Hoidon vastaanottaneilla on myös mahdollisuus tilata oma henkilökohtainen n.30 minuutin mittainen meditaatio, joka auttaa sinua nousemaan omaan voimaasi ja toteuttamaan kristallista toimintasuunnitelmaasi. Tämä meditaatio on lisämaksusta. Saat meditaation täysin omaan käyttöösi eikä sitä jaeta muille ja voit kuunnella sen koska tahansa ja kuinka usein tahansa.

Oletko siis valmis muuttamaan elämäsi positiiviseen, valoon ja rakkauteen?

En malta odottaa, että pääsen työskentelemään kanssasi

Varaa henkilökohtainen ALH-hoito kanssani tänään!

Rakkautta ja valoa päivääsi!